EL.ITAL. S.p.a.

EL.ITAL.via haar divisies speelt de rol van veilige en betrouwbare partner in beide markten.

Pufin Power Services S.r.l.

Pufin Power Services s.r.l. is verantwoordelijk voor de marketing / product logistieke bedrijven Solland Solar Cells, ELIFRANCE en EL.ITAL.

Solland Solar Cells B.V.
Solland Solar Cells GmbH

Solland Solar Cells B.V. gespecialiseerd in de productie van fotovoltaïsche cellen op basis van polykristallijn silicium.

ELIFRANCE S.a.s.

Elifrance via haar divisies speelt de rol van veilige en betrouwbare partners in beide markten.

Sound On/Off

Presentation

Pufin POWER - Presentation

scarica in f.TO pdf

Video

Inauguratie

 

Inauguratie

Nieuws & Evenementen

OVERNAME SunEdison PLANT Merano (EX MEMC): industrieel plan gepresenteerd op Ministerie van Economische Ontwikkeling

    

LEES MEER >>


    

Pufin Power heeft met MEMC, Electronic Materials Spa (SunEdison Semiconductor Company), eenvoorlopige overeenkomst ondertekend voor de overname van een productielocatie in Merano (BZ), die relevant is voor polycrystalline divisie. Met de overname van de MEMC fabriek in Merano (BZ), wordt Pufin Power een van de eersten in Europa die in de gehele keten aangaande de zonne-energieindustrie actief is.

     

LEES MEER >>
comunicato stampa del mise >>
EL.ITAL. Modules zullen worden uitgesteld op INTERSOLAR (München, Duitsland) EN ENERSOLAR + (SAINT PAUL, BRASIL)

 

 

     

LEES MEER >>

Massimo Pugliese is uitgenodigd in Amsterdam ter gelegenheid van de tweehonderdste verjaardag van De Nederlandse Bank.

 

Massimo Pugliese is uitgenodigd in Amsterdam ter gelegenheid van de tweehonderdste verjaardag van De Nederlandse Bank.
Hare Majesteit Koningin Máxima van Nederland zal ook aanwezig zijn op dit prestigieuze evenement.

 

LEES MEER >>

OVEREENKOMST PUFIN POWER GROUP – THOMSON ENERGIE - astar eNr

 
 -Massimo PUGLIESE - CEO du GROUPE PUFIN POWER, -Romain VENET - Directeur Général GHT GLOBAL ENERGY, -Maurice VINCENT sénateur de la Loire et Maire de Saint-Étienne (gouvernement de la majorité parlementaire actuelle),  
 
-Massimo PUGLIESE - CEO du GROUPE PUFIN POWER, -Romain VENET - Directeur Général GHT GLOBAL ENERGY,  

 

La Talaudière (30.01.2014)- Pufin power Group heeft door ELIFRANCE een belangrijke overeenkomst ondertekend voor de productie en levering van zonnepanelen met het franse bedrijf THOMSON energie.


 

LEES MEER >>

Photo >>

Seminar van alternatieve energie

 

El.Ital. Spa, vertegenwoordigd door de ingenieurs; Severino De Lauri en Giovanni De Caterina, hebben deelgenomen als gastrolspreker aan het Seminar gehouden in het Instituut van alternatieve energie Amatucci IPIA van Avellino genoemd; “PV………WAAR ZIJN WE?”

LEES MEER >>Overeenkomst getekend met FTV SRL

 

Pufin Power Services heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met FTV srl gevestigd in Foggia voor levering van 500 Kw aan pv-modules, geproduceerd door El.Ital.
NIEUWE OVEREENKOMST MET HOGLA BV

 

Pufin Power Services en Hogla BV hebben een nieuwe overeenkomst getekend voor de levering van ongeveer 500 KWp van zonnepanelen in poly-krystallijn silicum (MOD. EL60250 welke geproduceerd worden door El.Ital alsook Elifrance) voor de distributie in de Benelux-markt.
OVEREENKOMST MET HF ENERGY

 

Pufin Power Services en HF Energy hebben een contract getekend voor de levering van zonnepanelen in poly-krystallijn silicium die gedurende het hele jaar uitgevoerd zullen worden.OVEREENKOMST MET TUTTO FOTOVOLTAICO

 

Pufin Power Services is een samenwerking gestart met Tutto Fotovoltaico gevestigd in Sardinië, voor de levering van zonnepanelen in poly-krystallijn silicium.OVEREENKOMST MET IZZO PELLI

 

Pufin Power Services en Izzo Pelli Srl hebben een contract getekend voor de levering van 200 Kwp aan zonnepanelen van 240 Wp, welke geproduceerd worden door El.Ital alsook Elifrance.

OVEREENKOMST MET P.M. SERVICE

 

Pufin Power Services EN P.M.Service hebben een contract getekend voor de levering van 2Mw aan zonnepanelen van 240/245/250 Wp, welke geproduceerd worden door El.Ital alsook Elifrance.

LEVEROVEREENKOMST VOOR 1,2 MWp ZONNEPANELEN MET CALYPSO ENGINNERING.

EL.ITAL. S.p.A. heeft een contract getekend met Calypso Engineering te Bergamo voor de levering van van 1,2 MWp aan zonnepanelen (Mod.EL60235). De levering is van belang voor de realisatie van een PV-instalatie in Puglia.

Photo >>

6MWp GEÏNSTALLEERD IN SARDINIË MET MODULES VAN ELITAL/ELIFRANCE.

Graziella Green Power heeft een PV-installatie geïnstalleerd met een totale capaciteit van 6 MWp. De geplaatste modules van 240 Wp (Mod.EL60240) zijn geleverd door ELITAL/ELIFRANCE

PHOTOGALLERY >>

 

LEVEROVEREENKOMST MET P.M. SERVICE

Pufin Power Services en P.M. Service van Pontassieve (FI)  hebben een contract getekend voor de levering van ca. 1 Mw aan zonnepanelen (Mod.EL60240), welke geproduceerd worden door ELITAL alsook ELIFRANCE.

 

NIEUWE LEVEROVEREENKOMST MET PLC SYSTEM

Pufin Power Services heeft eveneens een nieuw contract getekend met PLC System te Acerra (Napels) voor de levering van ca. 3,5 Mw aan zonnepanelen (Mod.EL60250) geproduceerd door zowel ELITAL alsook ELIFRANCE.

 

LUITENANT GENERAAL DOMENICO ESPOSITO, ALGEMEEN DIRECTEUR VAN LUCHTBEWAPENING (ARMAEREO) OP BEZOEK BIJ EL.ITAL.

Avellino, 12/11/2013
Luitenant generaal domenico esposito, algemeen directeur van Luchtbewapening (armaereo) op bezoek bij el.ital.

 

LEES MEER >>

 

 


LEVERINGSOVEREENKOMST MET EDS INFRASTRUCTUUR

 

Er is een  overeenkomst getekend tussen Pufin Power Services en EDS Infrastructuur voor de levering van ongeveer 3 Mw.  aan zonnepanelen, welke geproduceerd worden door EL.ITAL./ELIFRANCE.


Massimo Pugliese heeft de Prijs “Le Fonti” ontvangen in het Italiaans Beursgebouw.

 

In het prestigieuze historische beursgebouw Palazzo Mezzanotti in Milaan, vond op vrijdagavond de derde editie van de internationale prijs “Le Fonti” plaats met de hoge kwaliteitsnormen van de Europese Commissie, als óók met de institutionele organisatoren van Milaan EXPO 2015.

 

LEES MEER >>

PERSOVERZICHT >>

www.premiolefonti.it >>

DE HAVEN VAN PALERMO DRAAIEN GROEN DANKZIJ POWER MODULES PUFIN

 

De haven van Palermo wordt groen dankzij PV-modules gefabriceerd door EL.ITAL. S.p.A. en geïnstalleerd door Profeta Srl.
Het is volledig functioneel inderdaad een plant van ongeveer 900 KW en uitgerust met 3.580 modules van 240 w geproduceerd door EL.ITAL. en verkocht door PUFIN POWER SERVICES.

 

Display Gallery >>

PARTNERSCHAPSOVEREENKOMST TUSSEN DE MACHT EN Pufin Eurener

 

Avellino 12/06/2013 - Ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst tussen de groepen Pufin POWER Eurener en dat is voorzien van een sterke samenwerking in de productie en verkoop op het gebied van hernieuwbare energie (fotovoltaïsch). Overeenkomst komt een volledig geïntegreerde speler in fotovoltaïsche productie heeft vijf productielocaties in Italië, Nederland, Frankrijk, Spanje en Portugal, dat is, met de meeste industriële aanwezigheid in Europa. Deze overeenkomst, waarin alle ondernemingen van de Groep impliceert voor de productie Pufin POWER (Solland Solar Cells (Maastricht - Nederland) - EL.ITAL (Avellino -. Italië) - ELIFRANCE (Saint Etienne - Frankrijk)) en alle vennootschappen van de Groep Eurener voor de productie en marketing (Eurener EUROPE (Parijs), Eurener SPANJE (Alicante) - Eurener PORTUGAL (Torres Vedras)), zal een aanzienlijke toename van de productie en marketing van fotovoltaïsche cellen mogelijk is dat van PV-modules met een capaciteit van industriële van ongeveer 150 MW per jaar.

 

LEES MEER >>

EL.ITAL. ELIFRANCE INVOEREN VAN DE MARKT EN DE BENELUX

 

http://www.wec-italia.org/images/logo.gifDe EL.ITAL. en ELIFRANCE hebben een overeenkomst gesloten voor de levering van ca ondertekend 600 KW met het Nederlandse bedrijf VETRAD voor de Benelux-markt.

Deze overeenkomst is de eerste stap in de uitvoering van een sterke marktpenetratie in een zeer belangrijk gebied voor de fotovoltaïsche sector, waar onder andere de groep aanwezig met de vestiging van industriële Solland ZONNECELLEN is.

 

VERMOGEN EN HAAR Pufin worden onderdeel van de World Energy Council

 

http://www.wec-italia.org/images/logo.gifDe Groep Pufin Kracht en haar moedermaatschappijen, EL.ITAL. S.p.A.. Pufin Power Services Srl, Solland Solar Cells BV, Solland Solar Cells GmbH en ELIFRANCE SAS onderdeel geworden van de World Energy Council.

ELIFRANCE EL60 & EL72 PV modules series are qualified for +10% French FiT Bonus

Friday, march 8, 2013

Certisolis, a testing and certification french institute, confirmed that ELIFRANCE PV modules are fully compliant with the requirements of the French government for the +10% bonus.

All stages of processing silicon wafers for photovoltaic cells are carried out in the Solland Sollar Cells production site  Heerlen - Netherlands.

All soldering cells, assembly and lamination of the cells and electrical testing of the PV modules are made in ELIFRANCE production site La Talaudière - France.


>> Download pdf

PUGLIESE geëerd als ondernemer van het jaar van Balena Bianca

 

Massimo Pugliese werd geëerd in Saint Vincent als "Ondernemer van het Jaar 'Award in de Nationale Ondernemer van het jaar' Made in Italy '. Een beloning is de voormalige minister Gianfranco Rotondi en voormalig secretaris van de minister-president Carlo Giovanardi. "Pugliese is de voortreffelijkheid van de Italiaanse industrie in de wereld, de trots van het zakendoen", luidt het citaat voor de Award.


 

SYSTEMS DEVELOPED WITH INNOVATIVE MODULES DESIGNED FOR ARCHITECTURAL INTEGRATION WITH “CAPILLARY COMB” FRAME
SYSTEMS DEVELOPED WITH TRADITIONAL MODULES EL60 - EL72
INNOVATIEVE AANVRAAGFORMULIER VOOR gerichte integratie ARCHITECTUUR MET FRAMES "capillaire

Het heet CAPILLAIRE KAM EL.ITAL. oplossing die u toelaat om uw eigen fotovoltaïsche modules polykristallijn silicium te gebruiken op hetzelfde niveau als dekking voor het dak, zodat de gebruiker de stimuleringsmaatregelen van de V Energy Bill openen.

Het systeem, eenvoudig en effectief, met een bepaalde en unieke ontwerp van het gedeelte van het frame (product Europees octrooi) druppels van regenwater voorkomen dringen onder de module waardoor het realiseren van een ideale dekking voor oppervlakken bestaande of nieuw vervaardigd zonder behoefte aan extra bescherming. Alle modules EL.ITAL. serie IS (Integrated Structure) zijn uitgerust met dit apparaat. De installatie is bijzonder eenvoudig dankzij het ​​vastklikt die plaatsvindt tussen aangrenzende modules, waardoor het product bijzonder gewaardeerd door de installateurs. De module met dit type frame is dus niet kritisch in het samenstel goed verdragen de situatie van "scheef" of "niet-planariteit" bijzonder vaak vooral op bestaande daken.


>> Ga naar product datasheet

>> Ga naar de installatie diagram van het product